Voorwaarden en boekingen

Boekingen

Boeken kan per telefoon of fax: +33 (0)5 53 51 55 83 (bij voorkeur rond lunchtijd of na 20 uur) of per e-mail: darnis.lachaud@wanadoo.fr

Vul het aanvraagformulier in om online te reserveren.
Klik hier voor het formulier

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
A bientôt,

Marie-Claude et Darnis LACHAUD

Voorwaarden

 • De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (0,77 € per persoon per dag - kinderen tot 13 jaar uitgezonderd). Buiten de maanden juli en augustus komt het electriciteitsverbruik voor rekening van de huurder.
 • Een aanbetaling van 25% van het totale huurbedrag dient te worden voldaan bij de ondertekening van het contract.
 • Het restant dient te worden betaald bij aankomst, samen met een waarborgsom van 310 €.
 • De huurperiode begint en eindigt op de in het contract aangegevende data en tijden. Als het huis in de daaropvolgende perioded niet is verhuurd kan in overleg met de eigenaar het verblijf eventueel worden verlengd. De huur wordt in dat geval per dag berekend.
 • De eigenaar kan alleen aansprakelijk worden gesteld door de huurder na ontvangst van het gedateerde en ondertekende contract (uiterlijk binnen 5 dagen) samen met de betaling van een voorschot van 25% van de totale huursom.
 • Als de huurder zijn verplichtigingen jegens de verhuurder niet nakomt, zal het voorschot dienen als schadevergoeding.
 • De huurder gaat ermee akkoord te hebben kennis genomen van de beschrijving van de gehuurde woning - eventuele klachten moeten de ochtend of middag van aankomst bij de eigenaarworden ingediend.
 • De huurder is verantwoordelijk voor beschadigde of gebroken items, voor enige schade veroorzaakt aan de gehuurde accommodatie en apparatuur te wijten aan oneigenlijk gebruik van de elektrische verwarming of andere elektrische apparatuur alsmede verstopping van afvoerleidingen, toilet, spoelbakken of douche door onachtzaamheid.
 • Het zwembad kan dagelijks worden gebruikt van 11 uur tot 19 uur. Op zondag is het gesloten voor onderhoud.
 • De eigenaar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal.
 • Voor honden en andere huisdieren zijn toegestaan in overleg met de eigenaar.

Verzekering

De huurder moet een verzekering voor de duur van het verblijf afsluiten tegen diefstal, brand en waterschade aan de gehuurde accommodatie, meubilair en apparatuur.

Waarborgsom

We vragen een waarborgsom van 310 €. Dit bedrag wordt aan de huurder terugbetaald na eventuele aftrek van een schadevergoeding. De huurder dient het huis schoon achter te laten. Zo niet, dan zal de eigenaar schoonmaakkosten berekenen.
De huurder dient de inventaris te controleren in de eerste uren na zijn aankomst en de eigenaar onmiddellijk op de hoogte te stellen van eventuele gebreken met betrekking tot het huis of de aanwezige voorzieningen.

   
Eekhoorn/Écureuil:  
Zonsondergang/Soleil Couchant:  
Réservations et conditions